روایت حوزه

آیت‌الله شب‌زنده‌دار در نبرد جنگ روایت‌ها

آیت‌الله شب‌زنده‌دار در نبرد جنگ روایت‌ها
- اندازه متن +

جنگ 12 روزه مردم را منتظر مواضع قاطعانه و حضور روحانیت در صحنه گذاشته بود. از طرفی ضعف روایی روحانیت بیش از پیش به چشم می‌خورد. بخشی از این انتظارات با فتاوای تاریخی مراجع تقلید و مواضع قاطعانۀ ایشان برآورده شد. اما جای خالی ایشان در میدان‌های نظامی حس می‌شد. تا اینکه آیت‌الله شب‌زنده‌دار، دبیر شورای عالی حوزۀ علمیه در بیست‌وهفتم تیرماه سال 1404 از یک پادگان‌ هوا‌فضا بازدید کرده و با فرماندهان و رزمندگان دیدار کرد.

تاریخ شیعه همواره شاهد حضور علما و طلاب در عرصه‌های مورد نیاز بوده است. از جنگ جهادهای علمی بی‌شمار گرفته تا جهاد نظامی تا پای جان. از جنگ با روس که علما تا پای جان ایستادند، فتوای جهاد دادند و با شاگردان راهی میدان جنگ شدند، تا صدرالمتألهین که از سوی برخی جاهلان تکفیر می‌شد.

آیت‌الله شب‌زنده‌دار پای صحبت فرماندهان

آیت‌الله شب‌زنده‌دار در ابتدای حضور خود در پادگان هوافضا پای صحبت‌های فرماندهان جهاد سخت نشست. فرماندهان نیز گزارشی از وضعیت نبرد 12 روزه ارائه کردند.

سپس او برای شهدا طلب علو درجات و برای جانبازان و مجروحان شفای عاجل را از خداوند خواستار شد. در ادامه رئیس مجمع مشورتی فقهی شورای نگهبان گفت: نصرت الهی یکی از توفیقات ما است. در دعاهای ماه مبارک رمضان می‌خوانیم: «و تجْعلَنی مِمَّن تَنتصُرُ بِهِ لِدِینِک ولا تَسْتَبْدِل بِی غیرِی» ایثار و استبدال در آن شایسته نیست.

آیت‌الله شب‌زنده‌دار با تفسیر آیات قرآن به رزمندگان دلگرمی داده و به داستان طالوت و جالوت اشاره می‌کند. وی به رزمندگان می‌گوید: نصرت الهی بعد از امتحان‌ها و غربال‌های سخت نصیب جبهۀ حق گردید. طبق آیات قرآن، عناد و دشمنی و کینه‌توزی با یهود تا قیامت ادامه خواهد داشت.

عضو جامعۀ مدرسین حوزۀ علمیۀ قم در جمع ایثارگران تقابل با یهود جبران شدن خلأهای به وجود آمده در جنگ و ناکامی دشمنان را از برکات ولایت فقیه معرفی می‌کنند. او در کنار امید دادن، هشدار می‌دهد که باید باید با تدبیر و بررسی دقیق، نقاط ضعف جبران گردد.

حضور آیت‌الله شب‌زنده‌دار در وضعیت حال حاضر کشور خط بطلانی بر روایت‌های دشمن علیه حوزه و روحانیت بوده و تصویر عدم حضور ایشان در میادین نظامی را باطل می‌کند.

درباره نویسنده

تقی همدانی

نظر شما در مورد این مطلب چیه؟

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *